Hva er DSALT?

DSALT er en saltfjerner som svært effektivt og miljøvennlig fjerner salt, og legger igjen en usynlig korrosjonshemmende hinne. Produktet er biologisk nedbrytbar.

Salt er en katalysator i forhold til rust og korrosjon. Salt har egenskaper som tiltrekker seg både fuktighet og oksygen, og dette fremskynder prosessen kraftig. Effektiv fjerning av salt er derfor essensielt i ethvert vedlikehold hvor salt bør fjernes.

Som privatperson opplever vi ofte rustproblemer på understell og bremser på en bil, båtmotorer, dykkerutstyr etc. Alle som har utfordringer med salt kan bruke DSALT for å få dette effektivt fjernet. Resultatet blir mindre salt/korrosjon, mindre vedlikehold, økt levetid, og bedre økonomi.

Er det større saltansamlinger eller mye overflaterust kan mengde DSALT økes fra 1 til 3%

FJERN SALTET –

UNNGÅ PROBLEMER!

DSALT gir et kostnadseffektivt, enkelt og bærekraftig vedlikehold, og forlenger levetiden på alt som forringes av salt/korrosjon

Salt er ikke bare noe man bruker som smaksforsterker i mat. Det kan også bevare mat, og det kan hjelpe oss å bekjempe glatt føre på bilveiene. Men det kan også føre til at det blir glattere under visse omstendigheter. Èn ting som i hvert fall er sikkert, er at salt har vært med oss i uminnelige tider. Og siden romernes tid har saltet skapt et stort problem. Nemlig KORROSJON.

Hva er korrosjon? Ordet utledes fra latin; «corrodere», som betyr «å gnage i stykker» eller «tære på». Det angriper metaller, betong, plast og glass for å nevne noe. Salt (fra vei eller sjø) sammen med bl.a fuktighet og oksygen – gir korrosjonsutvikling perfekte forhold. Skader relatert til korrosjon er enorme både i Norge og globalt.

DSALT kan langt på vei hindre korrosjon. DSALT er en saltfjerner som svært effektivt fjerner salt og legger igjen en usynlig antikorrosiv hinne. Det hindrer også nytt salt i å feste seg, og produktet er biologisk nedbrytbart. Det skal kun skylles på, og deretter skylles av med ferskvann.

Kontakt oss

Danwald Lønningen
Daglig leder / Partner
Telefon: +47 928 69 622
E-post: danwald@dsalt.no

Thomas Warpe
Partner
Telefon: +47 918 98 460
E-post: thomas@dsalt.noAdresse:
Nye Sandviksveien 11, 5003 Bergen